+1 Oda İle Kış sporlarının keyfini çıkarın
Yaşam

+1 Oda İle Kış Sporlarının Keyfini Çıkarın!

Kış sporu denildiğinde akla gelen ilk üç spor kayak, snowboard ve son zamanlarda popülerleşmeye başlayan snowkite olsa gerek.

Kayak, Snowboard ve Snowkite

Bu üç sporu kısaca tanıtmak gerekirse;

Kayak malzemelerinizi güvenle depolayın
Kayak ekipmanlarınız için eşya depolama çözümlerinden faydalanın

Kayak, ayaklara takılan uçları kıvrımlı ve sporun kendisi ile aynı adı taşıyan düz tahtalar ve yön vermeye yarayan çubuklarla yapılan, mesafe katetmeyi amaçlayan bir kış sporu. Karla tanışabilmek ve beyaza bürünmüş doğanın keyfine varabilmek için 7’den 70’e herkesin yapabileceği bir doğa sporu. Tabii ki bu sporu yapabilmek için doğru ekipmanlara, biraz eğitime ve bir parçada cesarete ihtiyaç var.

En popüler kış sporlarından biri, snowboard
Snowboard ekipmanlarınızı PratikDepo ile dopalayın

Snowboard ise, daha çok profesyonellere hitap eden extreme bir kış sporu. Doğru belirlenmiş rehber ayak, sıkıca bağlanmış bir snowboard tahtası ve dengeli bir duruş bu sporun olmazsa olmazı. Tıpkı kayakta olduğu gibi, snowboard sporunu yapmak içinde doğru ekipmanlara, eğitime ve bir nebze cesarete ihtiyaç var.

Maceracı ruhların sporu; snowkite
Maceracı ruhaların sporu

Gelelim maceracı ruhları kendisine çeken snowkite sporuna. Adrenalin tutkunu, karı, doğayı ve rüzgarı sevenlerdenseniz bu spor tam da sizin için. Bu sporu yapabilmeniz için snowboard ya da kayak ekipmanlarına, power kite’a (güç uçurtması) ve bunları doğru şekilde kullanabilmek için snowboard-kayak ve power kite’ı birlikte kullanmanızı sağlayacak entegre bir eğitime ihtiyacınız var. Sonrasında kışın, karın, bembeyaz doğanın ve rüzgarın tadını çıkartabilir, rüzgar sizi dik yamaçlara çıkarırken, zaman zaman havada askıda kalıp sonrasında kar üstünde hızlıca mesafe katetmenin keyfine varabilirsiniz.

Ekipmanlarınız İçin Eşya Depolama Çözümleri

Tabii tüm bunlar, yılın çok kısıtlı bir döneminde yapılabilen keyifli sporlar. Ekipmanları ise bir hayli hacimli. Kayak takımı, kayak montu, pantolonu, performansı iyi bir kayak takımı, kayak gözlükleri, botları… Ve tabii snowboard ve snowkite için de benzer şeyler… Üstelik tüm bu ekipmanlar için evinizde yer bulmak durumunda değilsiniz. Eşya depolama ve depo kiralama hizmeti alanında faaliyet gösteren eşya depolama ve depo kiralama firmalarına bu tür eşyalarınız için başvurabilir ve depo kiralama işlemi yapabilirsiniz. +1 Oda Depolama sistemi gibi uygun fiyatlı depolama seçenekleri ve ücretsiz getir-götür hizmetleri ile istediğiniz an depoladığınız eşyalara ulaşabilir ve hobinizin keyfini kesintisiz şekilde sürebilirsiniz.