En uygun eşya depolama
Eşya Depolama Yazı Dizisi

Eşya Depolama Şirketleri

Eşyaların güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi son derece önemlidir. Hatalı depolama koşulları eşyaların zarar görmesine neden olur. Bu gibi durumlar da ciddi masrafları beraberinde getirir. Ancak internet üzerinde yapacağınız küçük bir araştırma ile en iyi ve en güvenli eşya depolama ve depo kiralama şirketine ulaşmamız mümkündür.

Eşya depolama şirketi seçerken sorulması gerekenler

  • Eşya depolama şirketinin sahip olduğu depolama alanlarına ilişkin depolama koşulları,
  • Eşya depolama şirketinin geçmişi ve ortaklık yapısı,
  • Eşya depolama şirketinin, istisnasız her işlemi faturalı ve sigortalı olarak yapıp yapmadığı,

Eşya Depolaması Nasıl Yapılır?

En iyi ve güvenli eşya depolama ve depo kiralama çözümleri için depolama alanlarının sahip olması gereken olmazsa olmaz koşullar ve barındırması gereken standartlar göz önünde bulundurulmalıdır. Bu alanda faaliyet gösteren firmalar da, sundukları hizmete dair özellikleri şeffaf biçimde müşteri adayları ile paylaşmalıdır. Müşterilerin, eşya depolama hizmeti almaya başlamadan önce, tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmaları eşya depolama hizmeti süresince rahat etmelerini ve sonrasında hizmetten memnun kalarak hizmeti sonlandırmalarını sağlayacaktır.

Eşya depolama hizmetine ek hizmetler;

-Paketleme; Depolanacak olan eşyanın paketlemesi, eşyanın niteliğine bağlı olarak sağlanmalıdır. Paketleme esnasında tüm eşyalar için ortak olan madde ise eşyanın dış etkenlerden korunması ve depolama süresince herhangi bir hasar ya da kirlenme ile karşılaşmamasıdır. Paketleme yapılırken eşyaların zarar görmemesi için gerekli olan tüm önlemler alınmalı ve özellikle de taşıma ile depolama sırasında oluşabilecek hasarlar göz önünde bulundurulmalıdır.

Eşya Depolama ve Depo Kiralama Hizmetleri

Güvenli bir eşya depolama hizmeti yine güvenebileceğiniz bir sigorta teminatını gerektirir. En iyi ve güvenli eşya depolama ve depo kiralama şirketleri, depolama yaptıkları süre boyunca, sundukları sigorta teminatları ile kullanıcılarının güvenle depolama yapmasını sağlar.

Doğru eşya depolama firmasını tercih etmeniz halinde, eşyalarınız deprem, sel, yangın gibi istenmeyen durumlara karşı sigorta teminatı altındadır. Deprem, sel, yangın gibi istenmeyen durumlarda sigorta poliçeniz devreye girer ve eşyanızla alakalı yaşadığınız kayıp sigortanız tarafından karşılanır.

Eşya Depolamanın Avantajları

En iyi ve güveli eşya depolama ve depo kiralama şirketini bulmayı başardığınızda, diğer depolama firmalarına göre göz ardı edilemeyecek avantajlarının olduğunu kolayca görebilirsiniz. Örneğin iyi bir eşya depolama firması, yüksek standartları olan depolama alanlarına sahiptir. Eşyalarınızı depolayacağınız alanlar, nem, rutubet, haşere ya da diğer olumsuz şartları barındırmaktan son derece uzaktır. Yine bu depolama alanları 7/24 güvenlik ve alarm sistemleri ile korunmakta ayrıca sahip olduğu yangın söndürme sistemleri ile de eşyalarınız için doğru tercihi yaptığınızı size adeta kanıtlamaktadır. Bu yapı sayesinde eşyalarınız güvenle depolanır.

Eşya Depolama Fiyatları

Yukarıda da belirttiğimiz üzere depolama hizmetlerine karşılık olarak makul ücretler talep edilir. Cep yakmayan fiyatlar dahilinde depolama işlemlerine geçilir. Ankara eşya depolama alanında sergilenen hizmetler için belli başlı unsurlar dikkate alınır. Örneğin;

  • Eşyaların ebatları ve de ağırlıkları analiz edilir.
  • Depolama mesafesi de yine fiyatları değiştirir.
  • Depolama süresine göre hizmetin fiyatı belirlenir.

Eşya Depolayan Firmalar

Firmaların başta büyük şehirlerde boy göstermesi dikkatlerden kaçmıyor. Ankara eşya depolama ve depo kiralama bu anlamda öne çıkmıştır. Arkasından İstanbul ve İzmir’de geliyor. Çoğu şehirde mevcut olan depolama firmaları, taşıma ve paketleme gibi özel servislerini sıralamakta. Talebe bağlı olarak depolama planı çıkartılır ve uygulamaya geçilir. Örneğin ilk etapta eşyaların paketlenmesi talep edilebilir. Arkasından depo merkezine taşınan eşyalar, güvenli bir şekilde temin edilir.

En Güvenilir Eşya Deposu

İzmir eşya depolama ve depo kiralama firmalarının sayısı da günden güne artış gösteriyor. Aralarından en tecrübeli ve güvenilir olanlar tercih halinde. Özellikle de sigorta avantajına yer verenler ön plana çıkmıştır. Eşyaların sigortalanması beraberinde güven verir. Bu sayede dilediğiniz eşyayı emanet edebilir ve bu yüksek kurtulabilirsiniz.

Fazla eşyalar evlerde yoğun bir görünüme neden olur. Yaşam alanını kısıtlaması ciddi sorunlar teşkil eder. Bu nedenle depolama sistemlerinden faydalanmak en doğrusu olacaktır. Kıymetli eşyalarınızı dahi bu yolla muhafaza edebilir, zarar görmeden saklanmasını mümkün kılabilirsiniz.

Hangi Eşyalar Depolanır?

Kıymetli eşyalardan ziyade kışlık ile yazlık malzemelerin temin edilmesine izin verilir. Ağır eşyalar için de depolara yer verilir. Örneğin spor malzemeleri bunlar arasında gösterilebilir. Dolaplar hatta mobilyalar için de depolama sistemleri devreye girer. İzmir eşya depolama ve depo kiralama firmaları;

-Eşyalar; Başta depolanacak olan eşyaları dikkate alınır. Ağırlıklarından ebatlarına kadar tüm detaylar incelenir. Özellikle de paketleme sırasında bu durumlar önem arz eder. Dış etkenlere karşı koruma altına alınan eşyalar, güvenli bir şekilde muhafaza edilir.

-Depolar; Eşyaların özelliklerine bağlı olarak depolama hizmeti verilir. Yani eşyalara uygun olan depo merkezine karar verilir. Özenle taşınan eşyalar, depoya konumlandırılır. Arkasından da eşya sahiplerine depo anahtarı takdim edilir. Hatta bazı firmalar 7/24 kamera sistemlerine de yer vermektedir.

Eşya Deposu Özellikleri

Yüksek standartlarda depolama koşullarına sahip olan eşya depoları ilk tercihiniz olmalıdır. Çünkü ancak bu standartları sahip olan alanlar eşyalarınızın güvele depolanmasına olanak sağlar.