Eşya depolama
Eşya Depolama Yazı Dizisi

Eşya Depolama Hizmetinin İşleyişi

Yapılan tatil planları, yazlıklara doğru yapılan hafta sonu göçleri, üniversite öğrencilerinin boşalttığı yurtlar, şehir değişiklikleri, yurt dışı planları, iş değişiklikleri, dolup boşalan hava alanları ve otogarlar, iş yerlerindeki izin programları, ev tadilatları, yeni mobilyalar, ev değişiklikleri, açıklanan lise – üniversite sınav sonuçları…

Hayatın bu denli canlandığı, yerlerin ve insanların akış hızının bu denli arttığı yaz mevsiminde PratikDepo’dan bahsetmek ve sunduğumuz eşya depolama ve depo kiralama hizmetini tanıtmak fazlasıyla yerinde olsa gerek.

Örneğin yaz aylarının getirdiği değişim rüzgârıyla, evine tadilat yaptırmayı düşünen biri, evin içinde onca eşya varken nereden başlayacağını bilemiyor olabilir. Erasmus ile bir yılını yurt dışında geçirmeyi garantilemiş bir genç, döndüğünde ihtiyaç duyacağı eşyalarını kime emanet edeceğini düşünüyor olabilir. Karşısına çıkan cazip iş teklifini geri çevirmemek ve bu güzel fırsatı değerlendirmek isteyen bir beyaz yakalı, yurt dışına yerleşirken her birini severek aldığı mobilyalarını ne yapacağını bilemeyebilir. Evi kentsel dönüşüme girecek olan bir aile, geçici süre için kiraladığı eve sığmayan eşyalarını nerede tutacağını bilemeyebilir ya da birileri hayatını minimize etmek, bazı eşyalarını evinden çıkararak yaşam alanını genişletmek isteyebilir.

Tam olarak bu ve benzeri durumlar için PratikDepo’yu tanımakta fayda var. İşte bu pratik eşya depolama ve depo kiralama hizmetinin işleyişi hakkında bilmek isteyecekleriniz J

Temelde eşya depolama ve depo kiralama işlemi, özel olarak üretilmiş, ısıl işleme tabi tutulmuş ve bizim PratikDepo adını verdiğimiz ahşap konteynerler ile yapılıyor. PratikDepo’lar standartta Küçük – Orta – Büyük Boy olarak adlandırdığımız üç farklı ebattan oluşuyor. Bu üç ebat haricinde, 235 cm ölçüsünü aşan eşya ve eşya parçalarının depolanması için XL Boy olarak adlandırdığımız bir PratikDepo’muz daha mevcut. Bu ebatlar çerçevesinde, depolamak istediğiniz eşyaların hacmi baz alınarak hangi ebatta ve kaç adet PratikDepo’ya ihtiyaç duyulacağı hesaplanıyor. Talep edilen işlem gününde kullanılması gereken adet ve ebatta PratikDepo araçlarımıza yüklenerek eşyaların alınacağı adrese geliniyor. Depolanacak eşyalardan, mobilya bazlı olanlar PratikDepo’nun profesyonel nakliye ekibi tarafından demonte ediliyor ve ardından yine mobilya bazlı ürünler, balonlu naylonlar ile paketleniyor. (Kitap, CD, kıyafet, bardak, tabak gibi ürünlerin de ekibimizce paketlenmesini istiyorsanız randevu oluşturduğunuz esnada ‘küçük eşya paketlemesi’ için fiyat teklifi istemeniz ve küçük eşya paketlemesi için ayrıca randevu almanız gerektiğini belirtmekte fayda var!) Gerekli paketlemeler yapıldıktan sonra eşyalar PratikDepo’nuzun içine özenle yerleştiriliyor. PratikDepo’nuz kilitleniyor ve sadece sizde bulunacak olan PratikDepo anahtarınız adresinizde tarafınıza teslim ediliyor. Ardından PratikDepo’larınız uluslararası lojistik standartlardaki eşya depolama alanımıza götürülüyor ve burada istiflenerek muhafaza ediliyor.

Depo kiralama ve eşya depolama hizmeti çok basit ve sorunsuz şekilde gerçekleşiyor.

Depo kiralama işlemi yapmadan önce randevu almanız gerektiğini ve eşya depolama ve depo kiralama hizmetinden bu şekilde sorunsuzca faydalanabileceğinizi bilmelisiniz.

Daha detaylı bilgi için 444 DEPO (3376) numaralı telefondan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir, eşya depolama ve depo kiralama hizmetimiz, İstanbul, İzmir ve Ankara’da bulunan eşya depolama ve depo kiralama alanlarımız hakkında bilgi alabilir ve depo alanlarımızı ziyaret etmek için randevu oluşturabilirsiniz!