İzmir Eşya Depolama Hizmeti
Eşya Depolama Yazı Dizisi

PratikDepo’dan Haber Var, İzmir’de de Hafifletiyoruz!

PratikDepo İzmir’de!

2007 yılından beri İstanbul’da ve Ankara’da eşya depolama hizmeti veren firmamız, Ocak 2020’de İzmir’de faaliyete başladı. Kişisel eşya depolamadaki avantajlarını İzmir’e de taşıdı.

İş ya da eğitim için yurt dışına giden, evinde tadilat yapacak olan, kentsel dönüşüm ile ev eşyaları için alana ihtiyaç duyan herkese İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir’de de uygun fiyatlarla güvenli ve sigortalı eşya depolama ve depo kiralama hizmeti sunuyoruz.

Eşya Depolama ve +1 Oda Hizmeti İle Yaşam Alanları Genişliyor

Evinde ya da ofisinde ekstra alan ihtiyacı olan herkese +1 Oda hizmeti ile yaşam alanı katıyoruz.

İzmir’de sunduğumuz İzmir eşya depolama hizmetine ilişkin, ana depolama alanımız İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde bulunuyor. Uluslararası standartlardaki bu alanda, tüm eşyalarınız nem, rutubet, haşere ve benzeri sorunlar olmadan, sigortalı bir şekilde depolanıyor.

İzmir’de eşya depolama ve depo kiralama hizmeti almak isteyen tüm kullanıcılar, 444 DEPO (3376) numaralı telefondan PratikDepo’ya ulaşarak eşya depolaması için gereken tüm bilgileri, müşteri temsilcilerimizden öğrenirken yine müşteri temsilcilerimiz aracılığı ile İzmir eşya depolama hizmeti için ön rezervasyon ve randevu kayıtlarını oluşturabiliyor.

Eşya depolama ve depo kiralama hizmeti için ön rezervasyon kaydı oluşturan kullanıcıların, kendilerinden talep edilen ön evrakları eksiksiz tamamlamaları halinde eşya depolama ve depo kiralama randevuları kesinleşiyor. Kullanıcılar, randevu oluşturdukları günden bir gün önce, PratikDepo müşteri temsilcileri tarafından aranarak işlem saati konusunda bilgilendiriliyor.

PratikDepo ekibi belirtilen işlem saatinde adrese gidiyor ve depolaması yapılacak mobilya bazlı eşyaları demonte ediyor. Yine mobilya bazlı ürünler ve beyaz eşyalar PratikDepo ekibince eşya depolamasına uygun şekilde paketleniyor. Paketlemenin ardından, kullanıcının hazırladığı küçük eşya kolileri ile birlikte depolanacak tüm eşyalar adreste PratikDepo’nun içine yerleştiriliyor. PratikDepo’nun kapıları kilitlenip anahtarlar kullanıcıya teslim edildikten sonra, konteynerler İzmir Kemalpaşa’da bulunan depo alanına götürülerek burada muhafaza ediliyor.