Eşya Depolama Hizmeti
Eşya Depolama Yazı Dizisi

Eşya Depolama Hizmetine Genel Bir Bakış

Depo denildiği zaman akla genelde ticari değeri olan ürünlerin muhafaza altına alındığı yapılar geliyor. Oysa ticari işletmelerin yanı sıra kişiler de eşya depolama alanlarına ihtiyaç duyabiliyor. Küçülen ortalama konut alanı, saklamaya değer gördüğünüz eşyalar için evinizde pek fazla alan olmamasının temel nedenlerinden biri. Kömürlük gibi tüm apartman ya da sitenin ortak kullandığı eşya depolama alanlarına konut projelerinde artık pek yer verilmiyor. Ancak eşyalarınızı saklamak için “güvenli” ve “korunaklı” bir alan da son derece önemli bir ihtiyaç. Aile büyüğünüzden yadigar eşyalarınızın nemden çürümesini, işinizle ilgili kıymetli evrakları haşerelerin kemirmesini ya da ilerleyen zamanlarda kullanma ihtiyacı duyabileceğiniz mobilyalarınızı korunaklı ve güvenli bir şekilde muhafaza edebilmek için profesyonel eşya depolama alanları en ideal yöntemlerden biri.

Eşyalarınızı saklayacağınız alanın “korunaklı” olabilmesi için rutubetten arındırılması, küf oluşumuna karşı gerekli önlemlerin alınması, haşere ve benzeri zararlılara karşı ilaçlanması, sıcaklık ve soğuğa karşı dayanıklı olması gerekiyor. Çeşitli güvenlik önlemleri alınarak eşya depolama alanının korunması, eşyalarınızın çalınmasına engel oluyor, eşyalarınızın vandallık gibi nedenlerle zarar görmelerinin önüne geçiyor. Ayrıca değer verdiğiniz eşyalarınız, her ne kadar korunaklı bir alanda muhafaza edilse de yangın ve doğal afetlerden etkilenme riskine de sahip. Alınan önlemlerle risk azaltılsa da riski sıfıra indirmek pek mümkün değil. İçerisinde sigorta teminatı bulunan eşya depolama hizmetleri, çalınma ve zarar görme durumlarına karşı eşyalarınızı güvence altına alıyor. Çalınma ve zarar görme durumlarında yaşayabileceğiniz maddi kayıpları ortadan kaldırıyor. Kişisel eşya depolama hizmeti almadan evvel depolama birimi özellikleri ve sunulan ek hizmetler gibi detaylara dikkat ederek ihtiyaçlarınıza en uygun eşya depolama hizmetini seçmeniz ise tarafımızca öneriliyor.

Profesyonel eşya depolama hizmeti sunan PratikDepo, eşyalarınızı güvenle saklayabilmeniz için yapmanız gereken her şeyi sizin yerinize gerçekleştiriyor. Size sabit bir depo kiralamak yerine, eşya depolama hizmetini korunaklı mobil konteynerler ile veriyor. Nakliye, montaj, demontaj ve paketleme gibi hizmetleri, uzun süredir PratikDepo çatısı altında çalışan güvenilir ve profesyonel ekipleriyle sunuyor. Eşya depolama alanları, 7 gün 24 saat güvenlik elemanları, ekipman ve sistemleriyle korunuyor ve depoladığınız tüm eşyaları koruma altına alıyor. Eşya depolama hizmeti için kiraladığınız mobil ahşap konteynerin anahtarı ise sadece hizmetin kullanıcı olan sizde bulunuyor.

PratikDepo, sunduğu ek hizmetler sayesinde eşya depolama ihtiyaçlarınıza yenilikçi çözümler de sunuyor. Standart bir depo kiralamak yerine PratikDepo’nun sunduğu eşya depolama hizmetinden yararlanarak en donanımlı, güvenli ve korunaklı depoları kiralayabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz depolama ünitesi hacmi ne olursa olsun PratikDepo eşya depolama hizmetini tercih ederek, depolama ihtiyacınıza güvenilir çözüm bulmanız kolaylaşıyor.

İş Amaçlı Depo Kiralama

Orta ya da büyük ölçekli işletmelerin, kendi depolama alanları bulunabiliyor. Ancak küçük ölçekli işletmeler, depolama için ekstra alan oluşturma konusunda yeterli bütçeyi ayırmakta zorlanabiliyor. Deponun iç ve dış etkenlerden korunaklı halde kalabilmesi için gereken rutin bakım ve ilaçlama gibi işleri yapmakta zorluk yaşayabiliyor ve güvenlik önlemleri konusunda yetersiz kalabiliyor. İşletmeniz, şirketiniz ya da ofisinizin alanı kısıtlıysa ve eşya depolama ya da evrak depolama için ekstra bir alana ihtiyaç duyuyorsanız PratikDepo’nun sunduğu profesyonel eşya depolama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Bazı işletmeler ise saklamaları gereken fakat her an ihtiyaç duymadıkları belgeleri muhafaza etmek için bir eşya depolama hizmetine ihtiyaç duyuyor. Sadece bir problem çıktığında ya da belirli bazı durumlarda ihtiyaç duyulan belgeler, ofis ve çalışma alanlarında gereğinden fazla kalabalık yapabiliyor. Yığın halindeki belgeler dosyalanmış olsalar dahi, büyük bir alanı işgal edebiliyor ve karmaşa yaratabiliyor. Dağınıklık; işletmelerin, şirketlerin ya da ofislerin profesyonel görünümünü olumsuz etkileyebiliyor. Çoğu işletme ya da şirket, sadece dosyalar dolusu kağıdı muhafaza edebilmek için çok daha fazla kira ödemek durumunda kalıyor. Üstelik, belgelerin depolandığı bölümler atıl alan oluyor, ofisin dekorasyonuna da verimliliğine de herhangi bir artı kazandırmıyor. Evrak, dosya ve belgelerinizi özellikleri doğrultusunda düzenleyerek çeşitli kutular içerisine sınıflandırabilir ve kiraladığınız eşya depolama alanına kaldırarak muhafaza edebilirsiniz. Daha büyük bir ofis için ayıracağınız bütçeden çok daha azına profesyonel bir eşya depolama hizmeti alabilirsiniz.

Gelişen teknoloji, iş yaşamını da direkt olarak etkiliyor. Serbest zamanlı çalışanların yanı sıra evinin bir odasını ofis haline getiren pek çok çalışan bulunuyor. Home office ve freelance çalışanların önemli bir kısmı, dönemsel olarak işleriyle alakalı doküman, eşya ya da ürünler için ekstra alana ihtiyaç duyuyor. Aylık olarak kiralanabilen eşya depolama üniteleri, çalışanların depolama ihtiyaçları için ekonomik ve pratik çözümler sunuyor. Evinden internet satışı yapan ve stokları için ekstra alana ihtiyaç duyan, sahaf dükkanında sergileyemeyeceği ürünleri güvenle saklamak isteyen, daha küçük bir ofise taşındığı ya da geçici olarak ofisini kapattığından dolayı eşyaları için güvenli bir alan arayan pek çok kişi, kiralık eşya deposu seçeneklerini değerlendiriyor. Şirketiniz, ofisiniz ya da işletmenizin aniden ortaya çıkan eşya depolama ihtiyaçları için esnek çözümler sunan PratikDepo’dan destek alabilirsiniz. Ofisinizdeki fazla eşyaları ortadan kaldırmanın yanı sıra işinizle alakalı eşyaları evinize taşımak yerine eşya depolama hizmetlerini değerlendirebilirsiniz.

Kısıtlı bir bütçeniz var ve işinizin kârlılık oranlarını artırmak için ekstra bir alana ihtiyaç duyuyorsanız yeni nesil depolama hizmetleri tam size göre. Stoklarınız için ekstra alana ihtiyaç duyduğunuzda ihtiyaç duyduğunuz büyüklükte bir depo kiralayabilir, yoğun olarak evde çalıştığınız zamanlarda ofise yeterince ihtiyaç duymadığınız için ofis mobilya ve ekipmanlarını depoda muhafaza ederek kira ve benzeri giderlerden önemli ölçüde tasarruf edebilirsiniz. E-ticaret üzerine bir iş kurmayı düşünüyor fakat yeterince alanınız ve bütçeniz yoksa depo alternatiflerini değerlendirebilir; yazlık tatil beldeleri gibi bölgelerde sezonluk çalışan bir işletmeniz varsa çalışmadığınız dönemlerde elinizde kalan stoğu bir depoda saklayabilirsiniz. İşinizle bağlantılı her türlü depolama ihtiyaçlarınız için profesyonel çözümlerden yararlanabilir, bütçenizi yormadan PratikDepo sayesinde ihtiyaçlarınıza cevap veren büyüklükte bir depo kiralayabilirsiniz.

Büyük şirketlerin önemli bir kısmına, dönemsel olarak kendi depolama birimleri yetersiz gelebiliyor. Bazen de büyük firmalar eşya depolama ihtiyaçları için profesyonel destek almayı tercih edebiliyor. PratikDepo, kurumsal eşya depolama ihtiyaçları için şirketlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda kaliteli ve güvenilir hizmetler sunuyor. Şirketinizin dönemsel ya da ani depolama ihtiyaçları için PratikDepo’nun yüksek standartlardaki hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Bireysel Eşya Depolama İhtiyaçları

Eşya depolama hizmetinde paketleme
Eşya depolama hizmetinde eşyalarınızın nasıl paketlendiği önemlidir.

Eskiye oranla evler artık daha küçük inşa ediliyor. Kiler, kömürlük ve ardiye gibi eşya depolama amaçlı kullanılan alanlara, yeni nesil konut planlarında artık pek fazla yer verilmiyor. Isınma, temizlik ve kullanım avantajlarından dolayı, insanların önemli bir kısmı daha küçük evlerde yaşamayı tercih ediyor. Küçük yaşam alanlarının pek çok avantajı da mevcut. Özellikle evinizde fazla eşya bulundurmayı sevmiyorsanız küçük bir dairede yaşamayı tercih edebilirsiniz. Fakat küçük metrekareli evler, eşyalarınızı saklamak için ekstra alana ihtiyaç duyduğunuz durumlarda yetersiz kalabiliyor. Sizde bir anısı olduğu için atmaya kıyamadığınız bir mobilya ya da sadece bahar ya da yaz aylarında kullanabildiğiniz bisikletiniz olması hiç önemli değil. Fazlalık herhangi bir eşya, dar alana sahip olan evinizin kullanışlılığını ve konforunu önemli ölçüde azaltıyor. Evinizde daha fazla alan açmaya ihtiyacınız olmasına rağmen herhangi bir eşyadan vazgeçemiyorsanız eşya depolama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Eşyalarınız için bir depoya pek çok farklı nedenle ihtiyaç duyabilirsiniz. Evinizi yenilemek bunlardan sadece biri. Geniş çaplı bir tadilata giriştiğinizde eşyalarınızı kaldırabileceğiniz bir alana gereksinim duyabilirsiniz. Bir ya da birkaç ay sürecek tadilat süreci için yeni bir ev kiralamaya gerek yok. Tadilat sürecinde konaklama ve eşyalarınız için yeni bir ev kiralamayı tercih ettiğiniz takdirde bütçenizi aşmak durumunda kalabilirsiniz. Tadilat sürecinde bir ev kiralamayı tercih ederseniz nakliyat, kira, aidat ve emlakçı gibi masraf kalemlerini bütçenize dahil etmeniz gerekir. Kademeli olarak evinizi yenilemek daha mantıklı bir seçim. Tadilat yaptığınız kısmındaki eşyaları kiraladığınız depoya yerleştirerek eşyalarınızı yaşanabilecek kazalardan koruyabilir ve tadilat sürecini daha kolay ve zahmetsiz bir hale getirebilirsiniz. Tadilat sürecini bir yakınınızın yanında ya da herhangi bir konaklama yerine geçirme ihtimalini de tercih edebilirsiniz. Eşya depolama ihtiyaçlarınız için PratikDepo’nun profesyonel depolama çözümlerini tercih ederek eşyalarınızı depolama ünitelerinde saklama ve eşyalarınızı adresinize geri çağırma süreçlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Dünyayı dolaşmak gibi bir hayaliniz var fakat döndüğünüzde tekrardan düzeninizi nasıl kuracağınızı bilemediğiniz için eşyalarınızdan vazgeçemiyor musunuz? Dünyayı dolaşırken ev kirası için ekstra bir bütçe ayırmak istemiyorsanız ev eşyalarınızı siz geri dönene kadar PratikDepo’ya emanet edebilirsiniz. Oldukça ekonomik bir bütçeyle eşyalarınızı güvenli bir ortamda depolamanız mümkün. İş sebebiyle bir ya da birkaç sene şehir ya da ülke dışında olacaksanız, öğrenciyseniz ve yaz tatilinde ailenizin yanında geçirdiğiniz süre için ev ya da odaya ekstra bir harcama yapmak istemiyorsanız eşya depolama hizmeti alarak, farklı büyüklüklerdeki PratikDepo alternatiflerinden yararlanabilirsiniz.

Ekonomik ya da farklı nedenlerle bir süre bir arkadaşınız ya da ebeveynlerinizin evinde ortak bir yaşam kurmayı planlıyorsanız fazlalık yapan eşyalarınız için eşya depolama çözümlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Yakın zaman içerisinde evlenecekseniz ve ev eşyalarınızı yavaş yavaş tamamlıyorsanız, yeni evinize taşınana kadar PratikDepo‘nun eşya depolama çözümlerini değerlendirebilirsiniz. PratikDepo’nun depolama ünitelerinde eşyalarınızı koruma altına alırken eşinizle birlikte yaşayacağınız evi seçebilmek için çok daha fazla vakte sahip olabilir, ev kirasından ettiğiniz tasarrufla daha kaliteli eşyalar satın alabilir ya da daha iyi bir lokasyonda bir ev bulabilirsiniz. Satın alacağınız eşyaları yerleştirebilecek bir yer bulma zorunluluğu yüzünden alelacele bir ev seçmek yerine PratikDepo’nun alternatif eşya depolama çözümleri sayesinde istediğiniz özelliklerde bir ev bulabilmek için kendinize ihtiyaç duyduğunuz zamanı yaratabilirsiniz. 

Sevdiğiniz bir insanı ani bir şekilde kaybettiğinizde evini boşaltmanız gerekebilir. Eşyalarını atmaya kıyamıyor, bazılarını anı olarak saklamak istiyor olabilirsiniz. PratikDepo‘nun eşya depolama ünitelerinden ihtiyaç duyduğunuz ebatlarda size en uygun depoyu kiralayarak kaybettiğiniz yakınınızın eşyalarını güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.

Evinizde dağınıklık ya da karmaşaya neden olan bir hobiniz mi var? Belki de hobiniz yılın belli dönemlerinde yapılan kayak, yelken ya da kamp gibi bir aktivite olabilir. Bu nedenle, yılın önemli bir kısmında hobinizle bağlantılı ekipman ve malzemeleri kullanma şansına sahip olamayabilirsiniz. PratikDepo’nun sunduğu küçük ebatlardaki depolama ünitelerinde, hobi ve aktivitelerde kullandığınız ekipman ve malzemeleri güvenli bir şekilde muhafaza edebilmeniz mümkün. Atmaya kıyamadığınız eski gitarınız, kışın süremediğiniz bisikletiniz, korunaklı bir alan bulmakta zorlandığınız kayığınız, dikiş makineniz, evinizde dağınıklık yaratan plaklarınız, kamp için kullandığınız çadırınız ve aklınıza gelebilecek her şeyi PratikDepo’nun sizin için sunduğu eşya depolama ünitelerinde muhafaza edebilirsiniz.

Büyük Şehirlerde Kişisel Eşya Depolama İhtiyaçları

Kişisel eşya depolama hizmeti
Kişisel eşya depolama hizmeti PratikDepo’da!

İstanbul, Ankara ve İzmir Türkiye’nin en kalabalık şehirlerinden bazıları. İş hayatının, finansın ve kültürün kalbi bu üç büyükşehirde atıyor. İstanbul’da 58, Ankara’da 19 ve İzmir’de ise 9 üniversite bulunuyor. Ülke nüfusunun önemli bir kısmı da bu faktörlerden dolayı bu üç büyükşehirde ikamet ediyor. Merkezlerinde nüfus yoğunluğunun fazla olması, üç büyükşehirdeki ortalama konut metrekaresinin ülke ortalamasına kıyasla daha az olmasını sağlıyor. Bu nedenle İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaşayanlar, pratik ve ekonomik eşya depolama çözümlerine fazlasıyla ihtiyaç duyabiliyor. İlk olarak İstanbul’da hizmet vermeye başlayan PratikDepo, Ankara ve İzmir’i yeni nesil kişisel eşya depolama çözümleriyle tanıştırıyor.

İstanbul, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en kalabalık şehirlerinden biri. Bizans İmparatorluğu ve Osmanlı’ya uzun yıllar başkentlik yapmış olan bu şehir; Türkiye’nin ticaret, sanayi, ulaşım, turizm, kültür, eğitim ve sanat merkezi olarak ön plana çıkıyor. Doğal olarak pek çok şirketin merkezi ya da genel müdürlüğü de İstanbul’da oluyor. İstanbul eşya depolama hizmetlerine genellikle şirketlerin, işletmelerin, ofislerin ve kurumsal firmaların ihtiyaç duyduğunu düşünebilirsiniz. Ortalama konut alanındaki azalma ve modern yaşamın gereklilikleri düşünüldüğünde bireysel eşya depolama ihtiyaçları da her geçen gün artış gösteriyor. Eşyalarından vazgeçemeyen fakat istediği muhitte ihtiyaç duyduğu genişlikte ev bulamayan, fazlalık eşyaların işgal ettiği yer için kira ödemek istemeyen ya da bütçesine uygun küçük bir eve sahip olup evinin derli toplu olmasını isteyen pek çok kişi ekonomik eşya depolama çözümlerine başvuruyor. Yılın önemli bir bölümünü memleketinde ailesinin yanında geçirmeyi planlayan öğrenciler, evlenme arifesinde olup sıfırdan ev kuran çiftler, evinde alan açmak isteyen fakat dönemsel olarak ihtiyaç duyduğu için eşyalarını elinden çıkaramayanlar PratikDepo ve sunduğu eşya depolama çözümlerini tercih ediyorlar.

PratikDepo’nun genel müdürlüğü Kadıköy Koşuyolu’nda yer alıyor. PratikDepo’nun İstanbul eşya depolama ana merkezi Avrupa yakasında Esenyurt’ta; Anadolu yakası’nda ise Şekerpınar’da bulunuyor. Ayrıca Gebze Orhanlı’da da bir adet ana deposu var. Ana depoların merkezlere yakın yerlerde konumlanması, kullanıcıların eşyalara kolayca ulaşım sağlamalarına da olanak veriyor.

Türkiye’nin başkenti olan Ankara, aynı zamanda ülkenin ikinci sanayi merkezlerinden biri. Kamu kurum ve kuruluşlarının merkezlerinin Ankara’da yer almasından dolayı nüfusunun önemli bir yüzdesini ise memurlar oluşturuyor. Memurların yanı sıra öğrenciler de Ankara nüfusunun önemli bir kısmını oluşturuyor. Ankara nüfusunun önemli bir kısmı ya Ankara’ya yerleşiyor ya da Ankara’dan taşınıyor. PratikDepo’nun Ankara eşya depolama çözümleri de genellikle taşınma ve yerleşme aşamasındaki pek çok kişinin işini kolaylaştırmasına yardımcı oluyor. Genellikle geçici görevle şehir dışına ya da yurt dışına gönderilen memurlar,  Ankara’ya dönene kadar eşyalarını güvenle muhafaza edebilecekleri bir eşya depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Emekliliğine az bir süre kala şehir dışına tayini çıkıp Ankara ve çevresine yerleşme planı olanlar ve ailesinin yanına geçerken evini kapatmak isteyen öğrenciler, uygun fiyatlı ve güvenilir eşya depolama çözümlerinden faydalanıyor. Ankara Kazan’da yer alan PratikDepo merkez depolama alanı; küçük, orta ve büyük konteyner seçenekleri sayesinde kullanıcılarına güvenli ve sigortalı eşya depolama hizmetleri sunuyor.

PratikDepo, Ocak 2020’den beri İzmir’i de yenilikçi ve esnek eşya depolama çözümleriyle buluşturuyor. PratikDepo İzmir eşya depolama hizmetleri, İzmir ve çevresinde ikamet edenler kadar yazlık evi olanlar için de alternatif depolama çözümleri sunuyor. İzmir merkez deposu Kemalpaşa’da olan PratikDepo, kurumsal ya da bireysel eşya depolama ihtiyaçlarınızda 7 gün 24 saat güvenilir ve kaliteli hizmet veriyor. İzmir’de eğitim alan üniversite öğrencileri, yazlık bölgelere yerleşmek isteyen İzmirli’ler, iş ya da eğitim amacıyla geçici süre yurt dışına giden pek çok kişi, uygun fiyatları ve sunduğu kaliteli eşya depolama hizmeti sebebiyle İzmir’de de PratikDepo’yu tercih ediyor.

Eşya Depolama Hizmetlerine Yeni Bir Soluk

Kiralık eşya deposu ilanlarına neredeyse her gün rastlamak mümkün. Depo niteliği taşıyan bir mülk kiraladığınızda depolama alanının bakımından depoladığınız eşyaların güvenliğe kadar neredeyse tüm sorumluluğu sizin üstlenmeniz gerekebilir. Nakliye, montaj, paketleme gibi pek çok ayrıntıyla da siz ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşler ters gider ve eşyalarınız zarar görürse karşınızda bir muhatap bulmanız da imkansız hale gelir. Rutubet, haşere ve kemirgen gibi zararlılar ve hırsızlık gibi pek çok riskle tek başına mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Depo kiralamasını bireysel olarak yaptığınızda direkt ya da dolaylı pek çok masraf kalemiyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Eşya depolama ihtiyaçlarınız için, tüm sorumluluğu kendinizin üstleneceği ve ekonomik de olmayan böylesi zor bir yöntem yerine profesyonel bir eşya depolama firmasından, güvenilir bir eşya depolama hizmeti almak çok daha mantıklı olabilir. Gün geçtikçe daha fazla insan eşyalarını saklayabilmek için ekstra alana ihtiyaç duyuyor. Tüm bu nedenleri göz önünde bulunduran PratikDepo, modern yaşamın gereksinimleri doğrultusunda ortaya çıkan ekstra alan ihtiyacına yenilikçi ve esnek çözümler sunarak eşyalarını muhafaza etmek isteyenlere mükemmel bir eşya depolama tecrübesi yaşama imkanı sunuyor.

PratikDepo’dan ihtiyacınıza uygun şekilde bir depo kiraladığınız takdirde eşyalarınızı muhafaza etmek ve kaliteli bir eşya depolama tecrübesi yaşamak için korunaklı ve güvenli bir alan oluşturmak adına ekstra bir bütçe oluşturmanız gerekmiyor. Sunulan sabit fiyat garantisi sayesinde eşya depolama hizmeti aldığınız süre boyunca ekstra fiyatlarla karşılaşma durumunuz olmuyor. Yüksek hava geçirgenliğine sahip özel  ahşap konteynerlerle eşya depolama hizmeti sunan PratikDepo, eşyalarınızın rutubetten, sıcaklık ya da soğuktan, haşere ve kemirgen gibi zararlılardan korunacağı güvenilir eşya depolama alanları sunuyor. Uluslararası standartlarda eşya depolama alanları oluşturduğu için yağmur, sel ve deprem gibi olayların yaratabileceği olumsuzluklardan eşyalarınızı korumayı başarıyor. Depolama alanlarında bulunan otomatik yangın söndürme sistemleri, eşyalarınızın olası bir yangın durumunda zarar görmelerine engel oluyor. 7 gün 24 saat üst düzey güvenlik önlemleriyle korunan ana depolama alanlarında eşyalarınızı güvenle depoluyor ve gözünüz arkada kalmıyor.

PratikDepo’da güvenlik önlemleri en üst düzeyde alınmış olsa da, PratikDepo eşya depolama hizmeti alan kullanıcılarına, eşya depolama hizmetinden faydalandıkları süre boyunca ekstra bir ücret talep etmeden sigortalı bir şekilde eşyalarını muhafaza etme imkanı sunuyor. Eşyalarınızı teminat altına alarak, eşya depolama hizmeti aldığınız süre boyunca ortaya çıkabilecek maddi zararlarınızı karşılıyor. Üstelik, çözüm odaklı müşteri temsilcileri sayesinde esnek depolama çözümleri sunarak mükemmel bir kullanıcı deneyimi yaşabilmenizi amaçlıyor.

PratikDepo’yu farklı kılan özelliklerin başında bünyesinde kadrolu ve profesyonel nakliye ekibi geliyor. Dilediğiniz takdirde profesyonel nakliye ekibinden yararlanma şansınız bulunuyor. Eviniz ya da iş yerinize eşyalarınızı depolayacağınız konteynerle gelen nakliye ekibi, profesyonel bir şekilde eşyalarınızı konteynere taşıma, yerleştirme ve nakliye işlemlerini size özel ekonomik fiyatlarla gerçekleştiriyor. Eşyalarınızı konteynere yerleştiren ekip, konteynerin sadece sizde olacak olan anahtarını teslim ediyor ve sonrasında eşyanızı depoladığınız birimi ana deposuna götürüyor.

Eşyaların güvenliğinin sağlanabilmesi için sadece sözleşmede adı yazılı olan kişinin PratikDepo’ya erişimine izin veriliyor. Sözleşme sizin adınızaysa, bir başkası anahtarla gelse bile PratikDepo konteynerini açamıyor, içerisinden herhangi bir eşya alamıyor ya da içerisine herhangi bir şey yerleştiremiyor. PratikDepo’dan eşya depolama hizmeti almanız halinde, deponuza sizin adınıza bir yakınınızın giderek işlem yapmasını isterseniz, deponuzda işlem yapacak kişi adına bir yetki belgesi düzenlemeniz ve yetki verdiğiniz kişinin TC kimlik numarası gibi bilgilerini PratikDepo ile paylaşmanız gerekiyor.

Eşyalarınızı depolamak için hangi boyutta kaç adet PratikDepo’ya ihtiyaç duyacağınız hakkında bir fikriniz yok mu? Çağrı merkezi çalışanlarına depolamayı düşündüğünüz eşyalar hakkında bilgi vererek ya da eşyalarınızın bir listesini info@pratikdepo.com adresine yollayarak destek alabilirsiniz. Dilerseniz cüzi bir ücret ödeyerek ekspertiz hizmetinden faydalanabilir, sizin için en uygun eşya depolama hizmetine karar verebilmek için bir uzman görüşü alabilirsiniz.

PratikDepo’ya eşyalarınızı emanet etmeden önce depolama süresinin belirtildiği bir sözleşme imzalamanız gerekli. İmzalanan sözleşme, PratikDepo’nun size karşı olan sorumluluklarının yanı sıra faydalanabileceğiniz hizmetleri de barındırıyor. Eşyalarınızın, PratikDepo’ya yerleştirildiği ilk saniyeden itibaren sigortalanabilmesi için depolama hizmeti almadan evvel sözleşmenizi imzalamış olmalısınız. Sözleşme tarihiniz dolmak üzereyse ve halen depolama alanına ihtiyaç duyuyorsanız sözleşmenizi yenileyebilmeniz mümkün. Sözleşmenizi yenilemek istemiyorsanız sözleşmeniz dolmadan önce PratikDepo çağrı merkeziyle irtibata geçerek randevu alabilirsiniz. Çağrı merkezi personelinin ve sizin ortaklaşa belirlediğiniz bir saatte ana depoya gelerek eşyalarınızı teslim alabilirsiniz.

PratikDepo hizmetinizi sonlandırarak eşyalarınızı almak, konteynere yeni eşya koymak ya da depolama biriminizden eşyalarınızın bir kısmını almak istediğinizde ana depo çalışanlarının size yardımcı olabilmeleri için önceden arayıp randevu almanız gerekiyor. Size tahsis edilen konteynerin konumunun bulunabilmesi, ana depoda güvenle erişebileceğiniz bir yere taşınabilmesi veya ekibin size yeterince yardımcı olabilmesi için ana depolarda randevu usulü çalışılıyor. Ayrıca PratikDepo birimlerinde muhafaza ettiğiniz eşyaların ücretsiz sigortalanma durumu da var. Bu nedenle, konteyner içerisine yeni eşya koyduğunuzda ya da konteynerden herhangi bir eşya aldığınızda depo görevlilerinin bunları kayıt altına alması gerekiyor.

Sözleşme süreniz dolmadan eşya depolama hizmetini sonlandırmak istiyorsanız endişelenmeyin. PratikDepo, sadece almış olduğunuz hizmet süresini ücretlendiriyor. Peşin ödeme yapmış olduğunuz takdirde bile hizmet almadığınız süreyi hesaplıyor ve paranızı size iade ediyor. Kredi kartıyla ödeme yaptığınız takdirde, talep ettiğiniz ek hizmetlerle birlikte ilk ayın ücreti kredi kartınızdan peşin olarak çekiliyor. Sonrasında, otomatik olarak her ay o ayın eşya depolama ücreti kredi kartınıza yansıtılıyor. Kredi kartı kullanmak istemediğiniz takdirde havale yaparak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Havale yaparak ödeme yapmak istiyorsanız sözleşme süreniz doğrultusunda 6 ya da 12 aylık depolama ücretini peşin olarak yatırmanız gerekiyor.

Bazı insanlar, dosya ve plak gibi küçük ebatlarda fakat miktar olarak fazla eşyalar için ekstra alana ihtiyaç duyuyor. Evinizde dağınıklık ve karmaşa yaratan ufak tefek eşyalarınızdan kurtulmak istiyorsanız PratikDepo’nun size özel sunduğu eşya depolama çözümlerini değerlendirebilirsiniz. Farklı boyutlarda ve farklı büyüklükteki eşyalarınızı depolamak istiyorsanız küçük, orta ve büyük konteyner seçeneklerine göz atabilir, ihtiyaç duyduğunuz alternatifleri tercih edebilirsiniz.

Eşyalarınızın sağlam bir şekilde paketlenebilmesi için ekonomik ücretlerle sunulan PratikDepo paketleme hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Eşyalarınızın ekstra bir korumaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız çağrı merkeziyle irtibata geçerek eşyalarınızın köpük ve yardımcı ambalaj malzemelerle paketlenmesini talep edebilirsiniz.

Eşya depolama süresi boyunca eşyalarınızın bir kısmına ya da bazılarına ihtiyaç duyduğunuzda PratikDepo ana deposunu ziyaret edebilirsiniz. Konteynerinizin bulunduğu depoyu ziyaret edecek vaktiniz yoksa Getir-Götür hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. +1 Oda Hizmeti aldığınız takdirde 3 ayda 1 defa eşyalarınızın teslim alındığı adrese eşyalarınızı geri çağırma hakkından faydalanabilirsiniz. Adresinize gelen PratikDepo eşya depolama birimi içerisindeki eşyaların ⅓’ünü geri alabilir, aldığınız eşyaların yerine farklı eşyalar koyabilirsiniz.

Eşya Depolama Alanında Uzman Marka: PratikDepo

image007 1

14 yılı aşkın süreden beri profesyonel depolama hizmeti sunarak alanında öncü bir marka olan PratikDepo, kullanıcılarının ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda depolama çözümleri sunuyor. İhtiyaç ve beklentiler doğrultusunda sunduğu depolama çözümleri sayesinde kullanıcıların memnuniyetini kazanmayı başarıyor. Siz de üstün kalite standartlarında eşya depolama hizmetlerine uygun fiyata sahip olabilmek için PratikDepo’nun çözüm odaklı hizmet modelleriyle tanışabilirsiniz. Eşya depolama ve istifleme şartları gereği depolanabilen her şey için bir konteyner kiralayabilirsiniz. Sadece sizin talimatınız ve size teslim edilen anahtarla açılan PratikDepo eşya depolama biriminde eşyalarınızı gönül rahatlığıyla saklayabilmeniz mümkün. Ayrıca eşyalarınıza ihtiyaç duyduğunuzda bir hafta öncesinden çağrı merkezini arayarak randevu alabilir ve ana depoyu ziyaret ederek ihtiyaç duyduğunuz eşyaları evinize götürebilirsiniz.

Yeni nesil siz özel eşya depolama çözümleri ile tanışabilmeniz için 444 DEPO (3376) numarasını aramanız ya da web sitesi üzerinden iletişim formunu doldurmanız yeterli. Dilerseniz ihtiyaç duyduğunuz çözümleri çağrı merkezi çalışanlarına ileterek ya da iletişim formuna yazarak fiyatlandırma konusunda bilgi de alabilirsiniz. İsterseniz de eşyalarınızı depolayacağınız ideal konteynere çağrı merkezi çalışanıyla birlikte karar verebilir, eşya depolama çözümleri ve ek hizmetlerin fiyatlandırma politikası hakkında siteden ayrıntılı bilgi alabilir ve uluslararası standartlarda PratikDepo’nun size özel eşya depolama hizmetlerinden uygun fiyatlarla yararlanabilirsiniz.