1 Oda 1
Eşya Depolama Yazı Dizisi

Sizi Yepyeni Bir Eşya Depolama Anlayışı İle Tanıştıralım!

“+1 Oda” ifadesi size neyi çağrıştırıyor? Ev kiralaması ya da satın alma süreçlerinde 1+1, 2+1, 3+1 olarak karşımıza çıkan opsiyonları, fazladan bir odayı ya da fazladan kullanılabilecek bir alanı mı?

İşte tam da yaptığı çağrışımın hakkını veren bir eşya depolama yöntemi, +1 oda hizmeti. PratikDepo’nun dar alanlara sığmaya çalışan şehirlilere sunduğu özel bir eşya depolama hizmeti. Tabii ki mevcuttaki ofisinize ya da evinize +1 Oda eklemiyoruz ama sizi evinize en az artı bir oda eklenmiş kadar hafifletiyoruz. Evlerinizde yaşama yer açıyoruz.

Kışlık kıyafetler, montlar, kabanlar bir hayli hacimli eşyalar. Yaz geldiğinde tümünü bir kenara kaldırıp nefes almayı hepimiz istiyoruz. Çocuğumuzun artık sığamadığı beşiğini, mama sandalyesini, pusetini, minik kıyafetlerini tabii ki her birimiz kardeşine saklamak istiyoruz 🙂 Kış hobimiz kayak, yaz hobimiz dalış sporunun devasa ekipmanlarını sadece kullanacağımız zaman evimizde görmeyi hepimiz hayal ediyoruz.

Peki Eşya Depolama Hizmeti Alarak, +1 Oda Katmak Mümkün Mü?

+1 Oda Eşya Depolama Hizmeti ile evet!

+1 Oda’yı PratikDepo’nun standart eşya depolama hizmeti gibi düşünebilirsiniz. Temelde depolama için kullanılan alan aynı. +1 Oda depolama sisteminde de eşya depolama sisteminde de, eşya depolaması için özel olarak üretilmiş, nefes alabilen ahşap konteynerler kullanılıyor. 4 farklı konteyner ebatı mevcut. Eşya depolama ya da +1 oda için ihtiyaca göre istenilen ebat ve adette konteyner kullanılabiliyor. Depo kiralama işleminiz esnasında, eşyalarınız adresinizde PratikDepo ekibi tarafından özenle paketlenip deponuza yerleştiriliyor. Kapısı, yedeği olmayan anahtarlar ile kilitleniyor ve anahtarlar PratikDepo ekibi tarafından eşya depolama hizmeti kullanıcısına teslim ediliyor. Kapısı kilitlenmiş PratikDepo’lar ise uluslararası standartlardaki eşya depolama alanlarımıza götürülüp, sigortalı ve güvenli bir şekilde muhafaza ediliyor.

Klasik Eşya Depolama Hizmeti ile +1 Oda Hizmetinin Farkı Nerede Başlıyor?

“+1 Oda Eşya Depolama” Hizmetinden yararlanmak için gerekli olan tek şey 12 aylık bir +1 oda sözleşmesi ve sözleşme süresince aynı adreste ikamet ediyor olmak. İşte bu kadar basit ve pratik…

Eşya depolaması, kitap depolaması, evrak, kıyafet, hobi malzemeleri depolaması gibi pek çok alanda +1 Oda Depolama hizmetinden faydalanabiliyorsunuz.

+1 oda sözleşmesi ile, deponuzu 3 ayda 1 kez adresinize ücretsiz şekilde çağırabiliyorsunuz. Sadece sizde bulunan PratikDepo anahtarınız ile deponuzu açıp, içinden dilediğiniz eşyaları alarak +1 Oda sözleşmenizin size sağladığı ayrıcalıklardan yararlanabiliyorsunuz. Boşalan alanları ise dilediğiniz eşyaları depolayarak değerlendirebiliyorsunuz.

Tüm bu işlemlerin ardından deponuzu kilitleyip, ana depo alanına geri götürülmek üzere PratikDepo ekibine teslim ediyorsunuz. Fazla eşyalar gidiyor, eviniz size ve sevdiklerinize kalıyor 🙂

Eşya Depolama ve +1 Oda Hizmeti hakkında detaylı bilgiye ve depo kiralama süreçleri hakkında tüm sorularınıza web sayfamızda yanıt bulabilir ya da 444 DEPO (3376) numaralı çağrı merkezimizi arayarak PratikDepo müşteri temsilciniz ile görüşebilirsiniz 🙂